Es most varunk

 2009.03.30. 19:49

Megvolt ez is es most varunk! A csapatmegbeszelesrol beszelek, ami vasarnap volt, a csapat "szekhazaban". Fontos dolog volt, mert Max-ek elmondtak az utobbi 2 het torteneseit, hogy mi miert tortent ugy ahogy tortent - ok mit tettek a helyzet idaig fajulasa ellen -, es milyen okok vezettek oda, hogy most jelenleg a GFL (nemet szovetseg) vegso dontesere varunk, hogy elso- vagy harmadosztaly lesz-e belole.

Mivel a ket oras beszamolo nemetul volt, ezert termeszetesen egy mukkot nem ertettem belole :D, de kesobb az egyik csapattarsammal (aki kollegam is) vegigbeszeltuk a tortenteket es, hat a kovetkezo volt a helyzet: Annak ellenere, hogy a csapat tobbszoros bajnok - a nem is olyan regmultban -, az utobbi par evet mindig a csodeljaras damokleszi kardjaval a feje felett fejezte be... Ezt megunva a szovetseg azt mondta - sajnos nem eppen idoben, ertsd 5 nappal a vegso hatarido elott -, hogy +30.000 Euro bankbiztositek kell arra az esetre, ha csodbe mennenk...Ezt sajnos az eddig ennek az osszegnek a majdnem tizszereset kifizeto uj tulaj/szponzor nem volt hajlando mar allni (mondvan, hogy mar tobb, mint 200eEuro tartozast kifizetett, es ha ezt is fizeti, akkor ki tudja meg milyen csontvazak esnek ki a szekrenybol...) - amit meg is ertek. Viszont igy kilatasba helyezte a liga, hogy a legalso osztalybol fogunk indulni az iden, ami viszont sok jatekost erzekenyen erintett - tobbek kozott olyanokat is, akik a div2-es Eaglesbol jottek, hogy elso osztalyban jatszanak. Igy ezek a jatekosok valszeg vissza fognak menni oda, mig lesznek paran, akik div1-es csapathoz szerzodnek - ha tudnak.

Azert persze maradunk paran - foleg sok olyan jo jatekos, akiknek kek a szive - es mivel az edzoi kar tuti marad, ezert asszem megnezheti magat a div3 az iden, ha oda szol majd a jegyunk... :)

Szoval megvolt ez is es most varunk! Varunk a dontesre!

 

Címkék: bluedevils hbd div3 div1

A bejegyzés trackback címe:

https://koivu.blog.hu/api/trackback/id/tr491035928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

donjohnson 2009.04.03. 14:09:34

Div3-as csapatból Div3-asba? Szép! :) Viccet félre drukkolok hogy az első osztályban maradjatok s ahogy elnézem a szövetség ott is mókás szintet képvisel...
süti beállítások módosítása