A jovo elkezdodott!!!!

 2009.09.28. 12:59

Aztakurva...ennyi es nem tobb, amit a tegnapi U20as valogatottunk bemutatkozasahoz hozza tudok fuzni.

Sima 0-3 (nem ide), az acelos es meltan hires hondurasi garda ellen. Ezt tudtak osszehozni a sracok a 90 perc alatt. Es nem is igazabol az eredmeny a baj (oszinten szolva, akar 4-5 is siman lehetett volna), hanem az, ahogy (nem) jatszottak a sracok. Ennyire lelketlenul, elgondolastalanul nem is tudom, hogy lattam-e jatszani mostanaban csapatot. Es, ha mindehhez hozzaadjuk a meccs elotti nyilatkozatokat, akkor adja ki magat igazan a dolog...

Egyszoval elkeserito!!! Remelem ez csak valami legeslegeslegrosszabb napja volt az osszes sracnak es a szerdai Del-Afrika elleni meccsen mar a regi tuzzel es tudassal jatszo csapat lesz ott a palyan, akik kozul meltan volt/van kiemelve nem 1-2, mint lehetseges jovobeni tenyleges europai sztarjatekos.

 

Címkék: foci u20 labdarugas valogatott

A bejegyzés trackback címe:

https://koivu.blog.hu/api/trackback/id/tr331412631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása