Nemtom pontosan, hogy a hamburgi hakni-kiralyrol, a helyi Fasy Adirol megemlekeztem-e mar, de most tuti fogok, egy kisebb Hafen geburtstag osszefoglalo kereteben...

Szoval volt itt most egy ilyen a hetvegen, egy haromnapos bulej, amit minden evben a kikoto szulinapjakent unnepelnek ezek az itteni germanok. Allitolag nagyon hires, meg sokan jonnek ide emiatt - mondjuk en, ha nem jovok ide, valszeg sosem hallottam volna rola - de igy viszont igen. Az egesz egy nagy falusi bucsura hasonlit - ami ugye otthon minden magara valamit is ado faluban elofordul egyszer egy evben, bar ezt mondjuk nem osztottam meg a dajcsokkal, mert a vegen meg megsertem oket. :)

Tehat penteken 12kor kezdodott el a moka, es 3 napig tartottak a progik, reggeltol ejfelig, majd vasarnap este 10-ig.(nem lehet am, hogy veletlenul az istenadta nep faradtan menjen meloba masnap...bar, ha hozzateszem,hogy a Reeperbahn kb 50 meterre volt az esemenyektol, akkor azert nem kell felni, hogy aki odatette magat, az unatkozott volna). Viszont mivel nekunk melo volt meg penteken, ezert irigykedve neztuk a svajci vadaszgepek formaciorepuleset az irodabol - ez viszont annyira felhergelt minket, hogy 5kor le is leptunk a Jo-val, egyenesen a kikotobe, bicoval!!!

Ott rogton ragyujtottunk egy-ket jo sorre, es elkezdtunk maszkalni. Tenyleg hangulatos volt a dolog, a vizen vizisielok, kulonbozo vitorlasok, tuzoltohajok, es meglepoen szep napos ido! Volt tolohajok balettje, megintcsak repultek a svajciak (ez iszonyat komoly volt, mert eletemben eloszor lattam ilyen kozelrol mukodes kozben vadaszgepeket - hat, megdobbento az az ero ami van bennuk...), volt ott orosz vitorlas, ami a haditengereszetuk kikepzo-hajoja, illetve oriasi tengerjarok es haditengereszeti hajok is (valoszinuleg rombolok, bar ehhez nem ertek). Ezekutan tovabb sorozgettunk, majd vegigneztunk valamilyen helyi-ero rock egyuttes eloadasat - amit majdnem elvert a menetrendszeru hamburgi eso, de az enekes nagyon kemeny volt es kb. leszarta, hogy ronggya azik a millios cucc, es nyomtak tovabb, egeszen addig amig vegleg le nem terdelt a technika a viz miatt - respect. Termeszetesen, ha ok maradtak, akkor mi is - mondjuk akkor mar nem kellett itatni nagyon... A vegen meg beharaptunk egy jo grillezett frankfurtit, meg egy jo adag grillezett rakot - persze kozte sorrel, majd lefolytva is megegy sorrel :)

Es erre jott ra meglepetes-szeruen a hazafele uton az egyik szinpadon az H-Blocxx koncert, amit igy mar muszaj volt vegig-orjongenunk (itt hivta fel a kedves terdem a figyelmemet ujonnan, hogy valami nincs rendben vele: pogo kozben majdnem kifordult...), majd amikor ennek vege lett, probaltunk elosonni, de nem sikerult es az egyik bokor modul rankvetette magat lesbol a MESTER az akkor kezdodo koncertjevel (amit igy megintcsak kenytelenek voltunk vegigbulizni:D). A MESTER, akinek a neve Lotto King Karl!!!! A HSV fobohoca es udvari muzsikusa, mindig eloadja az 1 igazi szamat a HSV otthoni meccsei elott. Kicsit magyaros erzest kolcsonoz az egeszhez a dolog - igy ertheto, hogy egybol megszerettem + az elso kinnt Hamburg-meccsemen egy helyi barat folhivta a figyelmemet, hogy az a minimum-elvarasa velem szemben, hogy mire megyek haza, addigra ezt kivulrol-befele+almombol felkeltve is tudjam. Jelentem meglesz. De, hogy ti is tudjatok mirol beszelek, ime:

 

Ja, ezekutan hazamentunk, majd a szombaton+vasarnapom a labam apolgatasaval telt...mi lesz igy a keddi Metallica koncerten??? (majd az is elmeselem :D:D:D:D)

A bejegyzés trackback címe:

https://koivu.blog.hu/api/trackback/id/tr691116279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása