Tegnap jo volt

 2009.04.03. 14:49

Bizony, a tegnap jo volt, mert megvertuk a finneket jeghokiban!!! :) igaz ma van meg egy visszavagoja a meccsnek, de ezt mar nem veheti el tolunk senki! (csak emlekeztetoul: ha nem is ugyanebben a felallasban, de Finnorszag a tavalyi ezustermes a VBn!!! es emellett nagy kedvenceim is ok). Szoval most ezekben a napokban - ha az orszag allapotat nezve masert nem is - jo magyarnak lenni: megy a foci, megy a hoki, csak igy tovabb. :D

Illetve azert is jo volt a tegnap, mert megvolt az elso szereleses edzesem a csapattal. Haaaaat, meg mindig faradt vagyok, de jo volt, mert felallasokat gyakoroltunk. Nagyon profin nez ki kivulrol is meg belulrol is, hogy a CSK csak a D alapplayt hivja be (cover 1 v. 2 v. 3) es utana amikor a tamadok folallnak akkor kerul modositasra kulonfele behivasokkal a play. (magyarul azt vedekezzuk le, amit valszeg az ellenfel akar jatszani - praktikusabb, mint amit mi jatszottunk tavaly otthon)

Emellett persze voltak drillek, meg erosites egy kicsit, de maga az edzes a beallasokrol szolt, meg egy kis gyakorlasrol a vegen. :)

A rossz hir az, hogy a Div 3 hallatan sokan elmentek (konkretan az egesz O fal pl...), ugyhogy nem lesz olyan konnyu a dolgunk, mint gondoltam eddig. A szerencse a szerencsetlensegben, hogy az edzok jo resze ittmaradt - es remeljuk marad is, igy a "kikepzes" szinvonala megmarad. (viszont a jatekospotlas miatt jottek a 2. csapatbol olyan jatekosok, akiknek konkretan tegnap magyaraztak edzes kozben, hogy melyik posztot, hogy hivjak - na ok meg nem tudom, hogy mennyit fognak tudni segiteni a csapaton a 3 het mulva kezdodo bajnoksagban :0)

Ende

Címkék: hoki edzes bluedevils hbd

A bejegyzés trackback címe:

https://koivu.blog.hu/api/trackback/id/tr911044010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása