Workout

 2009.11.04. 16:34

Valahogy sejtettem en szeptemberben, hogy novemberi hazamenetel lesz ebbol! Es tenyleg, Nov 23-an otthon kezdek az otthoni cegnel - habar legalabb ev vegeig meg segitem a kintieket, a tovabbiakat meg meglatjuk majd!

Szoval rogton neki is fekudtem a konditeremnek, ahol most mar 2 honap (na jo, voltak kisebb megszakitasok, de az pont jol is jott, pihizni) van mar bennem, heti atlag 3 edzessel. Volt-van minden: fekvenyomas, comb-, hat-, hasizom, bi- es tricepsz-erosites, stb. Talan meg is latszik majd...a running back-eken, amikor telibekapom oket! :D

A lenyeg, hogy eleg jo formaba szeretnek kerulni, mire hazaerek, ahol majd meglatjuk, hogy hova-merre visz a szel! De mar nagyon varom, mert sajna itt kinnt mar julius ota nem edzettem csapattal/szerkoban! (lehet, hogy nem is merek mar utkozni???) ;)

Szoval amiert leirtam ezt, az az, hogy most a kondi melle be kell, hogy iktassam valahogy a labmunka erosito reszt - a pozitivum ebbol a szempontbol az, hogy itt kinnt a Toure meg anno sok segitseget es pozitiv energiat adott ahhoz, hogy elhiggyem, hogy a serult terdemet rendbe lehet hozni es meg van keresnivalom. Szoval az o drilljeit kell valahogy beiktassam a hetembe, amihez meg nagyon lustanak erzem magamat - pedig mar csak 2,5 het van hatra a hazateresig, ugyhogy neki kell ugrani!

4 boja, meg fel ora kb. ennyi kell + akarat!!!

 

Címkék: haza terd grizzlies edzes serules bluedevils hbd toure

A bejegyzés trackback címe:

https://koivu.blog.hu/api/trackback/id/tr51498683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása