!!!!!!

 2009.09.30. 16:28

Ezt csak azért írom, hogy magamat is szembesíteni tudjam vele, hogyha esetleg gondolkodóba esnék:

Amennyiben a mai meccsen az U20-as válogatott focistáinktól ugyanazt a szart látom, mint amit a vasárnapi Honduras elleni meccsen, akkor jópár évre befejeztem a magyar focival - minden szinten!

Nem tudom elhinni, hogy minimum az a melómennyiség, amit pl. én beleölök az amerikai fociba - természetesen munka mellett, nem főfoglalkozásban!!! - nem természetes egy az életét sportra föltevő játékosnak. (ha meg elvégzi, még többet is, és úgy hozzák le ezt, akkor nagyon nagy a baj)

A mai NSOs Egervári nyilatkozatról meg már ne is beszéljünk...Csak 1-2 hájlájt:

1.Már a bemelegítést követően, a pályára lépést megelőzően szóvá tettem: nem látom azt a tüzet a fiúk szemében, amelyet korábban.

2. Mintha úgy lettünk volna vele, hogy „ezeket csak megverjük valahogy, hát kik ezek!?"

3.Ők az életüket adták a sikerért, mi nyerni szerettünk volna, márpedig ez nem ugyanaz a mentális hozzáállás, és ettől szép a futball.
 

Úristen b+, Egervári a kurva anyádat!!!! Mi az, hogy láttad rajtuk??? B+ a kurva anyádat, hát ki a faszom az edzőjük??????? KINEK A KIBASZOTT FELELŐSSÉGE, HOGY NE ÍGY MENJENEK FÖL A PÁLYÁRA??????TE MI A KURVA ANYÁDNAK VAGY OTT BAZDMEG, NÉZŐNEK?????

Na ezért! Ezért mondom, hogy ha ma megint ez lesz, akkor elbúcsúztam...elegem volt az utólagos magyarázatokból, meg a kibaszott magyar edzőkből.

Ezt pedig csak azért, hogy a focink, meg az egész ország miért is tart ott, ahol:

 

érdekes a szöveg...

Címkék: vb magyarorszag u20 focimeccs tereskova valogatott

A bejegyzés trackback címe:

https://koivu.blog.hu/api/trackback/id/tr531418429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása