Hoki VB

 2009.04.01. 18:49

Errol meg nem is ertekeztem! Pedig - es most lehet irigykedni - ottleszek! :D

Sajnos van ennek a posztnak is szomoru aktualitasa, hiszen szegeny Ocskay Gabit pont egy honappal a kezdes elott vitte el a Joisten es azt csak O tudja miert. Szegenyt nagyon sajnalom, mert egesz eleteben ez volt a nagy celja, hogy A-csoportos hoki VBn szerepeljen, es sajna nem lephette  meg. A fiuk viszont biztos, hogy erte is fognak hajtani, ugyhogy szep lesz, jo lesz.

Mondjuk ezek a rohadt hegyikecske svajciak prostitualt dragak, hogy ott rohadnanak meg - nade, hat ki tudja, mikor szurkolhat az ember ujra az A-csoportban a fiainknak!!!! (plane, ha az osszes otthon rendezett B-csoportoson ottvoltam)

Es a vegere! Ez mekkora volt, meg most is megkonnyezem:

u.i.: az meg, hogy a szlovak szovetseg milyen szep bucsulevelet kuldott a halalhirre, az igen komoly. Most mit kezdjek ezzel is? Ilyen halalhirek kellenek, hogy a kornyezo orszagok egy kicsit mashogy gondolkodjanak rolunk??? (ugye szegeny Cozma utan is a romanok voltak a legjobban meglepodve, hogy: "Je, lehet, hogy a magyarok is emberek es nem akarjak az osszes roman vesztet zsigerbol?"...

Címkék: vb hoki svajc jeghoki zurich

A bejegyzés trackback címe:

https://koivu.blog.hu/api/trackback/id/tr731040266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása